Centrul Social, Fundaţia Est Europa, Oradea - România.

Activitățile Anului 2016

De-a lungul anului 2016, am desfășurat o serie de activități și am întocmit situații pentru diverse instituții din țară referitoare la aceste activități, situații care au vizat acreditarea serviciilor de zi și activitățile educative și recreative. Activitățile au constat în: desfășurarea unui program religios-educativ la sediul fundației,vizită la Grădina Zoologică, ieșire la cofetărie, vizite la grădinițe partenere și au vizionat o piesă de teatru pentru copii la Teatrul de Stat.

Aceste activități sunt cu totul deosebite pentru categoria de copii pe care-i avem în fundație, datorită faptului că provin din familii cu un nivel socio-economic scăzut. Încântarea de pe fețele copiilor este de neexprimat, iar bucuria ce le-o creează aceste activități este prezentă zile întregi.

De-a lungul anului, am încheiat parteneriate cu diverse instituții ale statului: Poliția, universitatea, cu diverse școli și grădinițe. În urma acestor parteneriate, în noiembrie și decembrie, am desfășurat diverse activități cu copiii. Desfășurarea acestor activități nu ar fi posibilă fără sprijinul sponsorilor noștri, care ne susțin cu resursele financiare de care avem nevoie. Astfel, în Olanda avem următorii sponsori principali:

  • Children's Relief
  • Oost Europa Zending
  • Stichting Hulp aan Oost Europa
  • Biserica din Rhoon
  • Biserici din regiunea Groningen și
  • începând cu anul, autoritățile locale din țară.
De asemenea, cu anul misiunea noastră nu ar fi putut fi dusă la îndeplinire fără ajutorul celor 16 voluntari pe care-i avem și care sunt de un real ajutor în desfășurarea activităților din fundație.