Centrul Social, Fundaţia Est Europa, Oradea - România

Cum poți ajuta.

Ajutor material - În România locuiesc încă multe familii nevoiaşe. De-a lungul anilor, am luat contact cu mulţi dintre cei săraci din această ţară. Datorită departamentului de ajutor umanitar, îi putem ajuta pe mulţi dintre ei în mod practic, prin distribuirea bunurilor pe care le primim din Olanda.

Ajutorul umanitar - În cadrul fundației avem un departament de ajutor umanitar. În acest scop, am construit un depozit, unde primim regulat transporturi din Olanda, cu diferite lucruri materiale, pe care le distribuim familiilor beneficiare. Ajutoarele umanitare constă în: îmbrăcăminte, încălțăminte, mobilier, alimente, jucării etc., bunuri pe care le distribuim familiilor din programele noastre, cât și altor asociații/fundații/școli/biserici din județ sau din țară. Datorită acestui departament avem posibilitatea să-i ajutăm pe beneficiarii noștri material, dar în limita posibilităților pe care le avem, ajutăm și alte persoane, care nu fac parte din programele noastre. Majoritatea jucăriilor pe care le primim le folosim pentru cadourile copiilor din programe sau ca bază materială pentru programele desfășurate.

Rugăciune - Apreciem foarte mult rugăciunile dumneavoastră pentru tinerii noştri şi copiii lor. Dacă doriţi să vă rugaţi împreună cu noi, vă vom ţine la curent cu cele ce se petrec în cadrul Centrului de zi pentru copii Casa Lumina. Cereţi pagina noastră informativă gratuită (vezi contact).

Sprijin financiar - Sprijinul financiar este necesar pentru a ne putea continua activităţile. Donaţiile sunt deductibile (de la fisc). Suntem, de asemenea, disponibili să vă informăm în privinţa posibilităţilor fiscale oferite de donaţiile financiare regulate, pe o perioadă minimă de 5 ani, înregistrate notarial şi prin testament. Puteţi dona atât prin transfer bancar, cât şi prin mandat/împuternicire pe cale digitală.

Fundaţia Est Europa
Strada: B.P. Haşdeu, nr. 18
410003 Oradea
Cod fiscal 12169128
BANCA COMERCIALA ROMÂNĂ S.A.
Cont Euro: RO35RNCB0032046460350002
Cont Lei: RO62RNCB0032046460350001

Pentru programele desfășurate la centru, părinţii nu sunt obligaţi să participe financiar. De aceea, suntem în căutare de sponsori stabili, care să ofere copiilor posibilitatea de a participa la programele noastre. În acest scop Stichting Children's Relief a pus bazele unui plan de adopţie. Pentru mai multe informaţii, luaţi legătura cu noi (vezi contact).