Centrul Social, Fundaţia Est Europa, Oradea - România

Serviciul de biserică.

La sediul fundației se desfășoară diferite activități religioase săptămânal. Acestea sunt: studii biblice, întâlniri pentru rugăciune și întâlniri duminicale. La aceste programe poate participa oricine dorește, chiar dacă nu este beneficiar al fundației.

 

Prin organizarea de studii biblice, îi învăţăm pe tineri cum pot să fie ucenici ai Domnului Isus şi cum pot aplica aceasta în viaţa de zi cu zi. În timpul serviciului divin de duminica copiii participă la Şcoala Duminicală. Copiilor le place foarte mult să cânte împreună, să asculte istorioarele biblice şi să se joace.

Mulţi dintre tinerii noştri Îl iubesc pe Domnul Isus şi doresc să Îi slujească.. Ei doresc să mărturisească despre dragostea lui Dumnezeu și sunt activi în evanghelizare. Ei sunt implicaţi în activităţile religioase organizate de Fundaţia Est Europa. De asemenea, aceşti tineri merg în satele de romi din împrejurimile Oradiei.

Florin și Cornel sunt doi dintre acești tineri, iar ei sunt foarte activi în activitățile religioase organizate. Florin conduce lauda și închinarea în timpul serviciului religios de duminica, precum și din timpul săptămânii. Cornel este foarte activ și implicat în activitatea religioasă dintr-o comunitate de romi din satul Dicănești.

Atât Florin, cât și Cornel și-au întemeiat familii și sunt un exemplu viu al schimbării în bine, pe care Domnul Isus o poate aduce în viaţa unui om. Mărturia lor, adică faptul că, în ciuda situaţiei dificile în care se află, ei au găsit pace şi linişte, mişcă şi atrage pe cei ce o aud şi văd. Cristian este pastorul care se ocupă și care supraveghează aceste activități religioase și este ajutat în aceste activități de soția lui, Mirela.